BE België

ACCOUNT MANAGER Professionele Schoonmaakmachines Regio Vlaanderen

diverse.jpg

Al  meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Elf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (13.000 m2) van 4500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met o.a. Nilfisk, Comac, en Greenspeed/Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 200 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 55 miljoen in 2016.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kende de afgelopen jaren een continue groei.
Voor de verdere uitbreiding van deze divisie, zoeken wij een 'Account Manager' (m/v). In deze functie word je verantwoordelijk voor uitbouwen van een B2B klantenportfeuille. Je focus ligt daarbij op de verkoop en leasing van schoonmaakmachines in verschillende formaten, je presenteert de juiste onderhoudscontracten, en je vergeet natuurlijk niet de cross-selling van gerelateerde producten.
In samenwerking met een gespecialiseerde binnendienst bezoek je prospecten, verzorg je demo's met schoonmaakmachines voor beslissingnemers, sluit je leasing- en onderhoudscontracten, en bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten.
Je werkt nauw samen met de Sales & Marketing manager van de afdeling machines, alsook met je collega's van de technische dienst.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Je bent ondernemend en commercieel ingesteld, je kan terugblikken op enige commerciële ervaring bij voorkeur in het aanbieden van investerings- of technische producten in een B2B omgeving.
•    Je hebt een representatief voorkomen en bent in staat om op verschillende niveaus met klanten om te gaan.
•    Je bent hands-on en hebt enige affiniteit met techniek.
•    Je kunt zelfstandig werken, maar begrijpt ook de impact van je daden en beloften op je collega's van de binnen- en technische dienst.
•    Je beheerst de Nederlandse taal en je hebt een bruikbare kennis van het Frans.
•    Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office toepassingen.

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap en met een uitgesproken lange termijnvisie.
•    Ook na een grondige en diepgaande opleiding kan je steeds beroep blijven doen op de expertise van je ervaren collega's.
•    Je ontvangt een competitief salaris met diverse extra legale voordelen waaronder een jobgeschikte bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Erik Switsers
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Erik Switsers: erik.switsers@boma.be

ACCOUNT MANAGER Professionele schoonmaakoplossingen Regio West-Vlaanderen(Noord)

diverse.jpg

BOMA is reeds meer dan 40 jaar de pionier in de ontwikkeling en verdeling van professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines. Naast een kwalitatief product en topservice, dragen wij als marktleider maatschappelijk verantwoord én innoverend ondernemen hoog in het vaandel. Met deze ondernemende en innoverende aanpak leveren we duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Deze familiale omgeving is een dynamisch groeibedrijf dat 180 mensen tewerkstelt en vorig jaar werd genomineerd als één van de vier finalisten voor de titel ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

In deze functie word je verantwoordelijk voor het behartigen van jouw regio (Brugge – Kust - Meetjesland) op elk vlak. Je gaat op een pragmatische wijze op zoek naar oplossingen voor en met bestaande uit te werken klanten (openbare besturen, instellingen, hotels, restaurants, de zorgsector en grote zowel als kleine ondernemingen) en laat nieuwe klanten niet links liggen. Op een erg zelfstandige wijze bouw je aan een vertrouwensrelatie en ben je voortdurend aanwezig in jouw regio én bij jouw klanten om hen op elk vlak te ontzorgen. In samenspraak met jouw collega's op de binnendienst beheer je nauwgezet je dossiers en kan je steeds inspelen op verwachtingen van jouw klanten door hen een klantspecifieke en duurzame oplossing aan te reiken. Je rapporteert hiervoor rechtstreeks aan de Sales Manager.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Beschikt over een hoger werk- en denkniveau, verworven door studies of ervaring;
•    Kan terugblikken op een eerste commerciële ervaring, bij voorkeur in een gelijkaardige klantenkring, maar in ieder geval in een B2B context;
•    Kent de regio Brugge – Kust - Meetjesland als zijn binnenzak;
•    Heeft een representatief voorkomen, een hoge gunfactor en is in staat om op diverse niveaus met klanten om te gaan;
•    Gaat vlot zelfstandig te werk, verfoeit dure woorden en loze beloften, maar blinkt uit in daadkracht en gedrevenheid. 

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap met een uitgesproken langetermijnvisie;
•    Na een doorgedreven opleiding, kan je steeds beroep doen op heel wat expertise, aangevuld met de modernste tools;
•    Je kan een érg competitief salaris opbouwen, aangevuld met diverse extralegale voordelen en bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Monitor : Jolien Gorissen
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: 03 475 12 51
E-mail Monitor : Jolien Gorissen: jolieng@monitor.be

Meer informatie:

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier :www.monitor.be

Commercieel binnendienst medewerker

diverse.jpg

Al  40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Acht vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met o.a. Nilfisk, Comac, en Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 170 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 51 miljoen in 2015.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kent de afgelopen jaren een continue groei.

Voor de verdere uitbreiding van deze divisie, zoeken wij een 'commercieel binnendienst medewerker". Hij/zij is commercieel ingesteld en staat in voor de registratie van de inkomende bestellingen (per telefoon, email, webtool, ...) en herstellingen, het opmaken en opvolgen van offertes en onderhoudscontracten. Het uitdenken van praktische en commerciële oplossingen voor de klant behoort tot de taken.

Als centraal aanspreekpunt voor onze Belgische klanten en de verschillende interne afdelingen van Boma, werk je vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen en draag je bij tot een grote klantentevredenheid en omzetgroei.

De commercieel binnendienst medewerker werkt onder leiding van de Sales & Marketing manager van de afdeling machines.

Uw profiel:

Wie zoeken wij ?
Punctueel werk en ervaring in een commerciële (binnendienst) functie zijn beslist noodzakelijk, maar je motivatie, je drive en je klantgerichtheid maken het echte verschil in deze procedure. Vertel ons op welke manier je de onderstaande verwachtingen overtreft en we ontmoeten je graag tijdens een sollicitatiegesprek.
-    Commercieel ingesteld
-    Administratief onderlegd
-    Interesse voor techniek
-    Betrokken en resultaat gedreven mentaliteit
-    Beschikt over een probleemoplossend vermogen
-    Stressbestendig
-    Leergierig
-    Goede kennis van MS office
-    Tweetalig Nederlands / Frans

Onze voorwaarden:

Wij bieden een voltijdse vaste betrekking vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen met een marktconforme bezoldiging en voorzien een ruime opleiding.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Erik Switsers
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: nvt
E-mail Erik Switsers: erik.switsers@boma.be

Meer informatie:

nvt

Service Planner Technical Department Benelux

td.jpg

Al  40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Acht vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnership met Ecover en Nilfisk en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 170 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 51 miljoen in 2015.


Het 'service team' van BOMAC, de machine-afdeling van de Boma-groep, bestaat uit 18 geschoolde medewerkers en staat in voor het onderhoud en de herstellingen van professionele schoonmaakmachines en doseersystemen. Zij zijn uitgerust met volledig uitgeruste service-wagens en handige registratie-software. Het atelier van 700 m2 herbergt een compleet onderdelenmagazijn ondergebracht in een performant Kardex-systeem.

Omschrijving:

Ons Technical Department staat in voor de dienst na verkoop van de verkochte en verhuurde schoonmaakmachines en doseersystemen.  Om onze groei op te vangen, gaan we het team versterken en zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en communicatieve collega voor onderstaand takenpakket :

 
•    Planning techniekers
•    Opvolging en technische ondersteuning van techniekers
•    Organiseren/geven van technische training aan techniekers
•    Beheren gereedschappen en voorraad techniekers
•    Opvolgen van service-bulletins, warranty claims
•    Assistentie bij analyses (regio-indeling, voorraad techniekers, ...)


Uw profiel:


Je profiel
- Je kan probleemoplossend werken. Je bent 'hands on' en je voelt een grote affiniteit met techniek.
- Je bent stressbestendig
- Je bent Nederlandstalig en je beschikt over een grondige kennis van het Frans (en het Engels) zowel mondeling als schriftelijk
- Je beheerst gangbare Office toepassingen als Word en Excel.
- Je hebt een bachelor opleiding 'Industriële Wetenschappen' (electro-mechanica)  gevolgd
- Je woont in de Antwerpse regio

Onze voorwaarden:

Plaats tewerkstelling 
BOMA Antwerpen
Noorderlaan 131
2030 ANTWERPEN
Onze voorwaarden
- Voltijds contract van onbepaald duur
- Competitief vast  bruto maandsalaris
- Ecocheques
- Groepsverzekering (pensioenopbouw / invaliditeit / overlijden) + bijkomende groepsverzekering nav paritaire loonsverhoging

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Stef Van Laerhoven
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Stef Van Laerhoven: stef.vanlaerhoven@boma.be

Technicus Electro-Mechanica Regio ‘Kortijk – Doornik – Bergen’

td.jpg

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor schoonmaakbedrijven, gemeentebesturen, scholen, zorginstellingen,...
Met 11 vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk is BOMA toonaangevend in deze sector.  BOMA Machinery is exclusief verdeler van NILFISK, COMAC en i-mop.

BOMA stelt 200 Bomito's te werk en realiseerde een omzet van EUR 55 miljoen in 2016. Een 20-tal techniekers staat in voor de dienst na verkoop in hun regio.

BOMA was in 2016 één van de vier genomineerde bedrijven bij ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

Als Technicus zal je taak bestaan uit :
Het onderhouden en herstellen bij de klant (met BOMA Servicecar) van : stofzuigers, waterzuigers, tapijtreinigingmachines, éénschijfsmachines, schrob-en zuigmachines, veegmachines,...
Het installeren, onderhouden en herstellen van : doseerapparatuur voor (semi-)industriële vaatwas- wasmachines; schuim-doseerapparaten voor keukens en grootkeukens.

Uw profiel:

Je profiel :
-    Opleiding vierde graad beroepssecundair onderwijs electromechanica (A2) of gelijkwaardig, een goede kennis van electriciteit is een noodzaak.
-    Vertrouwd met PC-werk
-    Je drukt je goed uit in het Nederland én het Frans, je hebt noties van het Engels
-    Rijbewijs B
-    Je woont bij voorkeur in de regio 'Kortrijk-Doornik-Bergen'

Onze voorwaarden:

Ons aanbod :
Wij bieden een vaste en full time job in sterk team dat een familiaal karakter heeft en professioneel is ingesteld. We zijn een financieel gezonde onderneming die nog steeds sterk investeert in groei. De functie biedt werkzekerheid omwille van deze verdere groei. We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat in verhouding is tot de verantwoordelijkheden die je opneemt en de kennis die je hebt plus een grondige opleiding.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Stef Van Laerhoven
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: nvt
E-mail Stef Van Laerhoven: stef.vanlaerhoven@boma.be

Meer informatie:

nvt

NL Nederland

Coördinator Marketing & Communicatie Nederland

diverse.jpg

"Everything for Cleaning"
BOMA Nederland maakt deel uit van de BOMA Groep. BOMA is een succesvolle en vooraanstaande onderneming die al meer dan 43 jaar functionele schoonmaakconcepten koppelt aan een efficiënte logistiek, een compleet aanbod van circa 4.500 voorraadartikelen en handige e-tools die de klant toelaten te focussen op zijn kerntaken en zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Een doordacht gebruik van deze producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.
BOMA Groep, heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst en realiseert een omzet van EUR 60 miljoen. Het hoofdkantoor bevindt zich in België (Antwerpen) en telt 11 vestigingen in vier landen (België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk). Zij levert professionele schoonmaakmaterialen, -producten en machines met veel toegevoegde waarde voor schoonmaakbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, gemeentebesturen en horeca-groepen. Vandaag de dag kan zijn ook alle schoonmaakbedrijven als klant rekenen, net als grote instellingen met een eigen schoonmaakdienst (ziekenhuizen, scholen en overheidsadministraties), recreatieparken en hotels.
BOMA staat voor een familiaire spirit, ambitie, sterke groei, onafhankelijk, stabiel, innovatief, "work hard, play hard" en 'no nonsense'. Het moederbedrijf van BOMA was in 2016 één van de vier genomineerden voor 'Onderneming van het Jaar' in België.
"Deze familiaire spirit en ambitie vertaalt zich dagelijks in onze bedrijfscultuur. BOMA is een bedrijf met korte communicatielijnen: we werken transparant en met oprechte interesse en onze muren zijn van glas. Onze Bomito's kennen een laag personeelsverloop en velen slaagden erin door te groeien in onze organisatie." - aldus Stijn Wildiers (Directie BOMA).
BOMA Nederland is een stabiele en sterk groeiende organisatie. Zij realiseert een omzet van EUR 14.5 miljoen met 50 medewerkers. BOMA Nederland heeft vestigingen in Panningen, Capelle a/d IJssel, Biddinghuizen en Duiven. De commerciële buitendienst bestaat uit een team van 11 gespecialiseerde, toegewijde National en Regional Accountmanagers. In Nederland is het groeipad voor BOMA groot en met ongekende mogelijkheden. Belangrijk hierin is het structureel bouwen aan landelijke bekendheid en een herkenbaar imago. Om in de verschillende focussegmenten succesvol autonoom verder te kunnen groeien is YER voor BOMA Nederland per direct op zoek naar een Coördinator Marketing & Communicatie.

                           

Omschrijving:

                           
"Samenkomen is een begin, samenblijven is vooruitgang, samenwerken is succes." - Henry Ford.
Op welke wijze ga jij het verschil maken in de marketing & communicatie aanpak van BOMA Nederland?

Als Coördinator Marketing & Communicatie Nederland ben je medeverantwoordelijk voor de invulling, voorbereiding, ontwikkeling en uitvoering van het marketing- en communicatiebeleid bij BOMA Nederland. Je volgt intensief de ontwikkelingen op schoonmaak en facilitair gebied om daaruit af te leiden wat de behoeftes zijn en wat het potentiëel is bij specifieke doelgroepen. Je bent een belangrijke schakel in het verder uitwerken van de marketingcommunicatiestrategie en de concrete uitvoering van de planning die daarbij hoort. Belangrijke doelstelling is om de marketingcommunicatie op tactisch/operationeel gebied verder te professionaliseren. De Coördinator Marketing & Communicatie vervult een belangrijke rol bij het stimuleren van sales activiteiten door het profileren en positioneren van BOMA bij de juiste focussegmenten en via de meest geëigende kanalen. Deze aanpak maakt dat je de verbinding tussen marketing en sales (support) continu maakt. In deze rol zal een deel van de tijd doorgebracht worden bij collega's op BOMA-vestigingen door het hele land en het hoofdkantoor in Antwerpen.
De Coördinator Marketing & Communicatie levert creatieve ideeën en uitwerkingen van het in- en externe marketingcommunicatiebeleid. Daarnaast ben je actief met de inrichting en de vormgeving van gerichte acties en promoties. Het concreet opbouwen van leadgeneratie voor de regionale en landelijke sales van BOMA is "key" in deze nieuwe functie bij BOMA Nederland. De opvolging en monitoring is belangrijk om te meten welke inspanningen succesvol zijn en welke nog moeten worden bijgestuurd. In deze rol rapporteer je aan de Commercieel Directeur Nederland.
Verantwoordelijkheden:
·    Je vertaalt de corporate marketingcommunicatiestrategie naar concrete activiteiten voor BOMA Nederland en bewaakt de voortgang in een concrete planning zowel extern als intern
·    Bouwt aan een optimale interne en externe marketingcommunicatie vanuit Boma Nederland en houdt hierbij de aansluiting met de Marketingafdeling op het hoofdkantoor in Antwerpen
·    Je ontwikkelt en beheert de uitingen en toolkits voor alle kanalen (on- en offline)
·    Eventmanagement: je doet de landelijke coördinatie van beurzen, congressen, relatiebijeenkomsten, etc. Doet voorstellen tot invulling, genodigden, locatie, etc. en begeleidt als projectmanager de uitvoering
·    Je hebt het medialandschap per segment in beeld en onderhoudt contacten met hen (brainstormsessies, panels, publicaties, interviews)
·    Je zorgt voor een eenduidige huisstijl conform de richtlijnen in de groep en het tekstueel en inhoudelijk verzorgen van communicatie naar (potentiële) klanten
·    Je werkt nauw samen met de Commercieel Directeur Nederland en de afdeling Marketing op het groepskantoor in Antwerpen
·    Je ondersteunt waar nodig bij grote commerciële projecten het salesteam in de communicatierol en komt met creatieve aanvullingen om het verschil te maken in de aanbieding die BOMA doet

Uw profiel:

               
o    HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Marketing/Communicatie
o    Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in het zelfstandig plannen, uitvoeren en coördineren van marketingcommunicatie werkzaamheden en campagnematige projecten
o    Heeft ervaring in het onderhouden van externe mediacontacten
o    Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en kan leuke, wervende teksten schrijven
o    Heeft uitstekende sociale, communicatieve en redactionele vaardigheden
o    Is woonachtig in zuid (zuidwest-)Nederland (bij voorkeur de as: Eindhoven - Breda - Roosendaal - Rotterdam)
o    Is een creatieve alleskunner met zelfstartend vermogen die het een uitdaging vindt om oplossingen te verzinnen voor interne en externe marketing communicatievraagstukken
o    Is bekend met CRM-systemen en het verwerken en segmenteren van data ten behoeve van marketingcampagnes
o    Kennis van grafische software is een pre (InDesign, Illustrator, Photoshop)
Je bent een gedreven persoon met veel energie en een concrete aanpak. Binnen BOMA zijn de medewerkers Positief, Betrokken en Hands-on. Deze PBH-aanpak komt terug in alles wat ze doen. Je hebt een ondernemend karakter en wil graag meebouwen aan het succesverhaal van BOMA Nederland. Hiervoor beschik je over een goede dosis zelfreflectie, humor en vindingrijkheid. Je bent bereid om op verschillende BOMA-vestigingen je werkzaamheden te verrichten waarbij er een vaste basis in Antwerpen en Capelle a/d IJssel is.

Onze voorwaarden:

               
·    Als beloning voor je inzet ontvang je een uitstekend salaris en aanvullende extra's
·    Een aantrekkelijke bonusstructuur en auto van de zaak
·    Telefoon en laptop van de zaak
·    Mogelijkheid om thuis te werken
·    Mogelijkheid tot parttime (minimaal 4 dagen) werken
·    Grote verantwoordelijkheid, met ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling
·    Groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers
·    Een prettige, informele werksfeer in een dynamische werkomgeving
·    Onderdeel uitmakend van een financieel sterke organisatie
·    Een interessante functie in een ambitieuze en internationale onderneming, met volop ruimte voor eigen inbreng

Hoe kan je solliciteren?

BOMA Nederland B.V.
T.a.v. YER : Rob Engels
JF Kennedylaan 241
NL - 5981 WZ Panningen

Tel: +31 (0)0402468668
E-mail YER : Rob Engels: robengels@yer.nl