
251201W - Oxybac desinfectieschuimzeep - 6 x 1 l - Toelatingsnummer België & Luxemburg (NOTIF1069)

Schuimzeep voor de handen zonder geurstoffen en conserveermiddelen.
- Voor een een effectieve, hygiënische werking.
- Geschikt voor gebruik in voedselverwerkende omgevingen.
- Helpt de groei van micro-organismen op de huid te beheersen.
- Op basis van een hypoallergene formule.
- Toelatingsnummer België: NOTIF 1069, Luxemburg: 230/16/L-000.
- 666 doseringen per vulling.
Artikel samengesteld uit volgende onderdelen:
6x251201 OxyBAC Extra desinfectieschuimzeep - 1 l (BE: BE-REG-00402
LUX: 230/16/L
FR: 60495) (Lot: 28824)



Gerelateerde artikelen
Artikelnr | Omschrijving | ![]() |
Eenheid |
---|---|---|---|
251271DS |
![]() ![]() |
Stuk |